maandag 19 mei 2008

Publicatie: 1001 liefdes

Erg groot nieuws is het niet, maar kom. Vorig jaar schreef ik een zogenaamde 'liefdesbrief' naar een jongeman die behoorlijk onbereikbaar bleef. Hij las de brief volgaarne, daar niet van, maar dat specifieke mannenhart kon ik er niet mee winnen. Daarom besloot ik om de brief ietwat meer te vereeuwigen door hem op te sturen naar de 1001 liefdes. Er werd gewag gemaakt van een stemming en na een kortstondig verblijf onder de eerste ster, staat mijn brief ondertussen al maanden op de tweede plaats. Als u selecteert op 'populariteit' vindt u mijn brief onder de tweede ster. Daar kan u dus lezen, stemmen (bizar is dat 'views' zwaarder tellen dan 'votes') en commentaar leveren.

Ik weet niet waar deze stemming toe leidt en het blijft discutabel dat de organisatie blijkbaar van plan is om alle brieven te publiceren. Erg eervol is het dus niet, een mailtje te krijgen met het bericht dat mijn brief in de derde editie zal gepubliceerd worden. Toch meld ik het even. Vanaf 21 juni is het boekje verkrijgbaar via deze website.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond het vooreerst ook een wonderlijk initiatief, maar toen ik mij wat verder informeerde bleek de omkadering wat leeg te zijn, zéér spijtig.

Mooi werk trouwens, maar dat wist je zelf ook, zelfs zonder mijn buikgevoel...

maarten zei

Ik heb me er net als een ster bijgevoegd. Bij de M, van Maarten natuurlijk.

Populaire berichten