maandag 7 februari 2011

Problemen met reageren?

Het is hier stil. Niet van mijn kant, ik ratel er weer behoorlijk op los. Maar jullie, daar aan de andere kant van de lijn, zijn erg stil. Een beetje vreemd vond ik dat, aangezien er de laatste weken wel vaker 100 bezoekers per dag even langskomen, een behoorlijk aantal voor een relatief serene internetplek als deze.

Maar dat ook enkele vaste bezoekers, zoals Sam, erg stil waren verwonderde me nog meer. Hij was het dan ook die me enkele dagen geleden wees op het feit dat hij simpelweg niet kon reageren. Ik heb hetzelfde probleem ook gehad bij een aantal blogs, tot ik in september overstapte op een Macbook met Safari als standaardbrowser. Heb het al meermaals aangekaart in het help-forum van Blogger, maar tevergeefs. Maar goed, als er iets op het puntje van uw tong ligt en u kan het toch niet zeggen, sluit Mozilla Firefox dan. En probeer het opnieuw met Safari of Explorer. Of Google Chrome.

En stuur gerust ook eens een bericht naar het help-forum van Blogger. Of vertel me dé oplossing, als u die kent.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

reageren lukt hier aardig :-)

Marie zei

Aaargh, een anoniempje ;-) Zeg eens beste vriend, gebruikt u Firefox?

[ Peter ] zei

Hier lukt het toch met Firefox. (onder Windows. Misschien is het enkel een probleem op Mac?)

Anoniem zei

We zullen eens proberen.

Anoniem zei

Hier (Linux) dus ook geen enkel probleem.

Juliette zei

Firefox check!

Tomgreep zei

Zelfs mobiel lukt het

Marie zei

Hmm, ik snap de logica van het probleem niet. Maar goed. Maakt verder niet uit. Als het niet lukt, kan een andere browser helpen.

Tomgreep zei

Het web is ook een web van onlogische zaken.

Redstar zei

Ben toevallig op zoek naar informatie over dit probleem. Het ligt aan IE en Google. Zover ben ik. IN Firefox komt deze reactie denk ik gewoon aan.
Leuk log trouwens!

Marie zei

@Redstar: dank! Hmm, het is waarlijk mysterieus. Ik had namelijk problemen met sommige blog toen ik op een pc Firefox als browser gebruikte. In ieder geval; laat je iets weten als je dit ontrafeld hebt?

Redstar zei

@ Marie, Geen dank. Ik ben intussen zover dat ik weet dat het meer aan Google ligt dan aan IE9.
Er schijnt aan gewerkt te worden :D

Populaire berichten