woensdag 2 april 2008

*ZAOEM

Ik kreeg net het leuke bericht in mijn mailbox dat ik geselecteerd ben voor het open podium van het poëziefestival *ZAOEM in de Gentse KANTL op vrijdag 25 april. Ik krijg acht minuten om mijn ding te doen. Philip Meersman speelt ceremoniemeester.

Dit open podium zit stampvol, en ik ben blij om Dirk Elst in de namenlijst terug te vinden. Op het hoofdpodium kan u luisteren naar het werk van gevestigde waarden als Peter Verhelst, Vrouwkje Tuinman, Mark Insingel en Stijn Vranken. Die laatste kon mij in Leuven erg bekoren met zijn rechtstreekse, spitsvondige poëzie en fijne podiumprésence.

Ook op zaterdag 26 april wordt poëzie - en liefst experimentele - in Gent in de watten gelegd. Er gebeurt eigenlijk veel meer, maar dat leest u best hier zelf eens na.

8 opmerkingen:

maxplanck zei

"...maar dat leest u best zelf hier na..."

Marie zei

Hoe heb je dat gedaan? :-)

maxplanck zei

Volledige html code is blijkbaar niet toegelaten in de reacties. Ik kan je het hier dus niet tonen. Even geduld dan probeer ik ergens een manier te vinden ;).

Marie zei

Het is me gelukt ! Woord waarachter link moet komen selecteren en dan op link-knop drukken... Maar dat wist je waarschijnlijk al...

maxplanck zei

Ah, wist niet dat het in blogspot ook op de grafische manier kon. Ik wou je de html code doorspelen, maar op deze manier is het ongetwijfeld veel makkelijker ;).

maxplanck zei

Dit begint op een gesprek te lijken, maar toch eventjes melden dat in jouw link een fout staat: krikir ipv. krikri.

Soet zei

het is ziet er erg interessant uit allemaal, wie weet kom ik wel eens piepen

maarten zei

zeer leuk festival; goed dat je er staat.

Populaire berichten