dinsdag 20 april 2010

Overzicht: ieniemienie spijtig en vooral veel euforie

Wat hebben we vandaag geleerd?

1. Dat onderstaand gedicht, ontstaan in de rimpels van een lange werkdag en volgens de nauwe regels erg smal en lang, niet goed genoeg bevonden werd om aan de Boekentoren in Gent te hangen.

2. Dat de teleurstelling daarover waarlijk ieniemienie is in vergelijking met het borrelend gevoel dat maar niet wegtrekt nadat ik vanmorgen hoorde:

dat Prince na acht jaar nog eens komt optreden in België!!!


Akkoord, ik zag hem drie jaar geleden nog in Londen en ook hij heeft rimpels ondertussen en hij brengt vooral veel brol uit de laatste jaren, maar live blijft hij onweerstaanbaar!

3. Dat er veel te veel mensen even extatisch reageren op het bericht als ik en dat ik mijn vingers mag kruisen en hopen dat ik donderdagvoormiddag, wanneer de ticketverkoop start, geen stagebezoeken hoef te doen!

4. Dat ik niet meer weet hoe ik hier een filmpje moet plaatsen, dus we doen het met een linkje. En dat we vandaag zes uur les hebben gegeven, dus nu ook nog even informatief blijven. Voor het vuilere en spannendere materiaal hoeft u enkel goed bevriend met mij te geraken.

3 opmerkingen:

Punkerke zei

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20100422_030

Smetty zei

Ticket gekocht?

En een filmpje online zetten kan toch niet zo moeilijk zijn :)

Marie zei

@ Smetty: Tuurlijk heb ik mijn tickets. En blogspot is veranderd, vind het linkje niet om filmpjes te plaatsen. Daarnaast vind ik ook de 'embedcodes' (of hoe zoiets ook heet), niet meer terug op Youtube. Hmm.

Populaire berichten